Markės istorija

Prekės ženklo „UNISCAN" istorija Baltijos regiono teritorijoje prasidėjo palyginti neseniai - 2007 metais, tačiau mes jau turime kuo didžiuotis. Tai kol kas dar ne tarptautinių konkursų aukso medaliai, tačiau tikrai kai kas ne mažiau reikšminga: profesionalus ir draugiškas kolektyvas, neišsenkanti energija ir optimizmas, savo veiklos išmanymas, kasdieninis darbas bei didžiausia mūsų vertybė - Jūs, RAB „UNISCAN" klientai ir partneriai. Būtent Jūsų dėka, pradėję nuo nedidelio išnuomoto sandėlio, per kelis metus sugebėjome pasiekti tarptautinį lygį. Būtent jūsų dėka prekės ženklą „UNISCAN" sužinojo ir įvertino 20 pasaulio valstybių, o mūsų mėnesinė tvirtinimo technikos ir rankinių instrumentų prekių apyvarta pasiekė 600 tonų ir toliau auga. Norėdami geriau patenkinti būtent jūsų pageidavimus, mes sukūrėme patogią logistikos sistemą, kurios dėka maksimaliai greitai pristatome prekes į jūsų sandėlį. Beje, jūs greitai įvertinote mūsų tvirtinimo elementų kokybę - o tai reiškia, kad mūsų darbas ir atkaklumas neprapuolė veltui. Dabar mūsų verslo pradžią mes prisimename su šypsena: šiuo metu RAB „UNISCAN" sandėlis Vilniuje yra 600 kv. metrų ploto. Mūsų nuolat perkančių klientų sąraše šiandien yra ne mažiau kaip pusantro tūkstančio bendrovių ir šis skaičius sparčiai didėja.   

Mes sugebėjome atsižvelgti į visas tvirtinimo elementų pirkėjui svarbias detales: per savaitę nuo paraiškos gavimo prekes mes nemokamai pristatome į bet kurį Lietuvos kampelį; pasirūpiname plačiausiu kokybiškų tvirtinimo elementų gaminių asortimentu; suteikiame galimybę išsiųsti bet kokį prekių kiekį ir organizuoti jų išpakavimą patogiausiu vartotojui būdu.  Klientų interesus - jūsų interesus - mes giname kaip savo, todėl, kad nuo jūsų gerovės priklauso ir mūsų sėkmė!

Ir mes, žinoma, tikimės, kad kada nors be jokio persigyrimo šiame tinklalapio skyriuje galėsime drąsiai parašyti: „UNISCAN" - vienas iš didžiausią autoritetą Baltijos regiono tvirtinimo elementų rinkoje turinčių prekės ženklų, turintis partnerius ir atstovybes visame pasaulyje, teisėtai besididžiuojantis savo indėliu vystant Baltijos regiono statybos verslą.    

O kol kas mes paprasčiausiai parašysime taip: tegul tik būna ką statyti - o visa, kas tam reikalinga, mes surasime. Tegul tik būna sumanios, instrumentą galinčios paimti rankos - o mes joms pateiksime geriausią. Tegul būna noras dirbti kartu su mumis - o mes jums padėsim viskuo, ko prireiks abipusei naudai.

Jūsų „UNISCAN".